Bio

Dirigent

Rob dirigent1Rob dirigeert drie koren: twee gospelkoren en één popkoor. Daarnaast was hij als dirigent vele malen op toernee door Europa met de Continentals, de Young Continentals en de Continental Kids. Deze ruime ervaring is door hem al meerdere malen ingezet bij de workshops Muzikaal Leiderschap en Slagtechniek.

Docent Muziek

Sinds 1997 is Rob docent Muzikale Vaardigheden bij de leergang Muziekagogiek (voorheen: Ortho-agogische Muziekbegeleiding) in Alkmaar. Als gediplomeerd muziekagoog bereidt hij werkers in de zorgsector voor op hun nieuwe taak als muziektherapeut. Deze leergang werd achtereenvolgens aangeboden door het Conservatorium van Alkmaar, InHolland Alkmaar, InHolland Academy, stichting Muziekenz.org en inmiddels door Artiance onder de titel Muziek Agogie.

Componist, tekstschrijver, arrangeur

In opdracht schrijft Rob liedmateriaal voor koren, solisten, kerken, scholen en agogische muziekactiviteiten. Ook bestaand materiaal arrangeert hij desgewenst voor koren, bands en andere groepen, daarmee rekening houdend met niveau, mogelijkheden en doelstellingen.

Workshops en coaching

2013-3-22 Muziekwerkers in de Zorg JPEG 269Tientallen workshops en studiedagen zijn door Rob ingevuld. Van bandcoaching tot koorvorming. Van dirigeren tot organiseren. Van intervisie tot podiumpresentatie. Van songwriting tot arrangeren.

Logo Metrob