R&G Unity Choir

Rhythm & Gospel Unity Choir Delft    RG logo

RG1R&G Unity Choir straalt uit wat de naam belooft: Rhythm, Gospel en Unity. Koor en live-band brengen spetterende (black)gospel met een aanstekelijke eenheid in geloof en beleving.
Naast optredens in kerkdiensten is “R&G” een graaggeziene act tijdens de Delftse Lichtjesavond en organiseert de groep ook zelf concerten, zoals het paasprogramma ‘Crosswords’, dat ook integraal in kerkdiensten werd uitgevoerd.
RG2

Op maandagavond wordt er gerepeteerd in Delfgauw, en het is een wonder dat het dak van het Kerkelijk Centrum er nog niet af is!

Op 1 oktober 2016 vierde R&G het 10-rg2016-soprjarig bestaan met een spetterend en professioneel concert in Theater De Veste (Delft), onder andere met een voor de gelegenheid uitgebreide band!

In november 2018 bracht R&G in een knus theater een serie ‘huiskamerconcerten’.

Rob: “R&G is feest! Spetterende muziek, een stevige band en een heldere boodschap zijn de ingrediënten voor een koor met passie, groove en inhoud! Hier word ik echt blij van! Het dirigeren van deze club is een wekelijkse work-out, maar ik ga doorgaans met nóg meer energie naar huis dan waarmee ik kwam.”